Tegnsprogstolkning

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Vi har 26 tegnsprogstolke på fuld tid, og 14 tegnsprogstolke på timelønnet basis både i øst og vest De er alle eksaminerede jf. bekendtgørelse 683 af 27/08/1997, hvilket er et krav, fra stort set, alle betalende myndigheder.

Vi ønsker ikke bare at nøjes med at opfylde de basale krav. Derfor gør vi meget ekstra for at sikre vores kunder en optimal kundeoplevelse fra start til slut. Vi har fokus på at give vores kunder god service, i form af god og behagelig dialog ved bestillingen, hvor kundens behov og ønsker drøftes mellem kunden og administrationen. Det kunne være et særligt ønske om en bestemt tolk, et behov for bestemt påklædning eller ønske om bestemt tolkeform. Derefter kommer vores tolk og leverer den service, som er aftalt på forhånd. Slutteligt efterbehandler vi opgaven internt for at gøre det hele nemmere for kunden næste gang.

Vi tror på at vi vil nå langt med personlig servicering af vores kunder og ansatte.

Som en del af vores service bestræber vi efter at være meget pålidelige. Det ses i vores høje dækningsgrad, hvor det er lykkedes os at holde os på over 99,5 % i alle de år vi har eksisteret.

Vores tegnsprogstolke er ”håndplukket”. Forstået på den måde, at vi udelukkende ansætter tegnsprogstolke som opfylder vores høje krav om faglige og sociale kompetencer. Det sikrer, at vi bl.a. har flere strenge at spille på, såfremt en tolk bliver syg eller forhindret, så kan vi altid give en lige så god erstatning.

Vores tegnsprogstolke bliver løbende opkvalificeret med forskellige kurser og supervisioner, og det skal holde dem ajour med tidens udvikling og krav. Det afspejles i vores massive investering i kompetenceudvikling som udgjorde omkring 150.000 kr i 2017.

Herunder ses vores supplerende kompetenceområder, som vores tegnsprogstolke har tilegnet sig via. diverse kurser gennem tiderne:

  • Retstolkning
  • Skrivetolkning
  • Fjerntolkning
  • Medicinsk kursus
  • Korrekturlæsning
  • ASL basis
  • ASL advanced
  • Taktilt tolkning  

Derudover har vi stor erfaring i at tolke en række opgavetyper. Eks. konferencer på både dansk og fremmedsprog, både i ind- og udland, hospital, uddannelse, arbejdspladser, taktil, haptisk og mange flere. Ydermere har vi et stærkt netværk af gode samarbejdspartnere. Vores netværk er ligeledes håndplukket, og lever op til vores krav og forventninger om hvordan vores opgaver skal afvikles.

Vi har også en gruppe tolke, der er uddannet skrivetolke. Skrivetolkning foregår ved at tolken skriver hvad der bliver sagt, og du kan følge med via en skærm. Løsningen er eksempelvis blevet brugt til undervisning på engelsk, hvor den døve studerende ønsker en kombiløsning mellem tegnsprogstolkning og skrivetolkning. Kontakt os hvis du ønsker at bestille en skrivetolk.

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere eller bestille vores tegnsprogstolke.

Telefon/SMS/Facetime: 30 22 25 22

Skype: Tegnsprogstolken.dk

E-mail: tolk@tegnsprogstolken.dk