Mallard

Den 1. januar 2020 fusionerer Tegnsprogstolken.dk og TETO.nu til virksomheden: Mallard. 

Dette kommer du som bruger dog ikke til at mærke meget til. Tegnsprogstolken.dk og TETO.nu vil nemlig fortsætte fuldstændigt som de plejer, med hver deres individuelle særpræg. Fusionen er primært på det administrative område. 

Vi har valgt at fusionere, fordi vi er overbeviste om at tolkemarkedet – også i fremtiden – vil være præget af uforudsigelighed og løbende forandring. Ved at fusionere effektiviserer vi vores arbejdsgange, optimerer vores ressourcer og så skaber vi et stærkt fundament for virksomhederne. Dette stærke fundament skaber efterfølgende stabilitet og tryghed – både for tolkebrugere og vores tegnsprogstolke. 

Som sagt vil du som bruger næppe opleve den store forskel i hverdagen. Hvis du har været vant til at bestille tolk fra Tegnsprogstolken.dk, vil det stadig være Tegnsprogstolkens koordinator du har kontakt med og det vil stadig være en Tegnsprogstolken.dk tolk der kommer ud til dig. Der hvor du faktisk vil kunne mærke fusionen, vil være i situationer hvor dit tolkebehov akut ændrer sig: Fordi administrationen i Mallard, indgår i et systematiseret samarbejde, vil det nemlig blive hurtigere og nemmere at koordinere dækning af bestillinger. Dette vil skabe en langt større leveringssikkerhed, fx ved pludselige bestillingsændringer. 

Hvis du har spørgsmål til fusionen, er du meget velkommen til at kontakte Søren på sw@tegnsprogstolken.dk

Se mere om Mallard og få kontaktoplysningerne på www.mallard.dk